Arrangementer 2020

Seværdighedsskiltet viser vej fra Fur Landevej ind til Skulpturlandsby Selde og Selde Kirke med udsmykninger af Erik Heide (Mors)

Skulpturlandsby Selde kunstudstilling 2020

På grund af corona-krisen måtte den planlagte kunstudstilling med kunstnere, børn og unge denne sommer udskydes til næste år. Det er vi meget kede af, men det lod sig ikke gennemføre.

Sommermusik

Et af sommerens hyggeligste arrangementer finder forhåbentlig sted søndag eftermiddag midt i juli. Så kommer en stor gruppe folkemusikere og -dansere fra Fur Musikuger og spiller op til dans enten i Da Winti, eller helst på pladsen foran. Der sælges kaffe og kringle og har man mulighed, er det fint selv at tage en stol med – vi plejer at være mange.

Også dette arrangement finder ikke sted i år, da der kun er få musikere på i år.

Rundvisning i Skulpturlandsby Selde

Der gennemføres rundvisninger med guide, når en interesseret gruppe laver en aftale med da Winti.

Det kan både være en rundvisning til skulpturerne i Selde eller en rundvisning i Da Wintis kunstsamling

Dette kan kombineres med besøg på Da Winti og mad og drikke i Caféen. (2172 8772 / 3511 7711)

Man kan også besøge Da Winti for at spise en hyggelig frokost eller drikke kaffe og nyde de smukke lokaler eller sidde i solen på pladsen foran huset.

Fra d. 30.06. til d. 04.08. gennemfører vi guidede rundvisninger i Skulpturlandsby Selde hver tirsdag fra kl. 10 – 12. Interesserede mødes på pladsen foran Da Winti, og så går turen rundt ad stier og veje til de mange værker, der er anbragt i landsbyen. Man kan også selv finde værkerne ved hjælp af en smuk folder, som viser placeringen og har en kort tekst om de enkelte værker. Den fås gratis i Da Winti, Seldeco og i Dagli’Brugsen.

Karin Lorentzen: Seldefadet – hænder der bærer

Kunstudstilling på Da Winti og i byrummet i Selde

Jacob Tue Larsen: RAPS

”Steder” – et udstillingsprojekt på Fursundegnen fra 31.okt. 2020 til 27.marts 2021

Jacob Tue Larsen (JTL) er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet i København. Han arbejder med sine fotografier som en ”kunstmaler” og udtrykker landskaber på den måde han oplever dem personligt. Mange landskaber har han fået udpeget af lokale beboere, som steder, de er særlig glade for i deres hjemegn.

Således også ved den kommende udstilling på Da Winti i ”Den blå Sal” og i Selde, hvor der skal ophænges lyskasser forskellige steder i landsbyen. Her vil JTL tale med en række beboere for at høre om de steder på egnen, der har særlig betydning for dem.

Aktivitetsforeningen for Selde og Omegn og Da Winti i Selde støtter udstillingen med råd og dåd og ser frem til ferniseringen på Da Winti d. 31.okt.2020 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close