Åbningstider

Hver dag fra 1.juli – 13. august 2017 fra kl. 12 – 17 og efter aftale i tiden før og efter: 2172 8772 / 3511 7711

Da Winti ligger i en lille smukt beliggende landsby med godt 350 beboere. Derfor har vi kun faste åbningstider i turistsæsonen.Vi åbner gerne når som helst, der er mennesker, som vil se huset og spise mad eller drikke kaffe – vi tilbyder mange forskellige retter i caféen. Da al vores mad er frisk lavet, er det nødvendigt at aftale et besøg dagen før, men så er vi klar til aftalt tid.

Mange af vores gæster kombinerer et besøg på Da Winti med at gå 100 m ned ad gaden og se, hvad Seldeco, forretningen med design og kunsthåndværk tilbyder. Der er ting for næsten enhver smag!

Dertil kommer, at Selde siden 2013 har haft kunst-events hvert år i september, således at landsbyen nu er kendt under navnet “Skulpturlandsby Selde” og byder på mere kunst end nogen anden landsby i Danmark af denne størrelse. Se under “Kunst”.

Vi arrangerer gerne en hyggelig komsammen, en lille fødseldagsfest i hjemlige rammer, et møde med bespisning, en eftermiddag, hvor du kombinerer en rundvisning i vores maleriudstilling og/eller en rundtur gennem Selde med lidt godt mad. Ring og hør, hvad vi kan tilbyde: 3511 7711 / 2172 8772

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close