Feriegården i Floutrup

Feriegården i Floutrup tilbyder B&B til 14 gæster
250 m fra Limfjorden i enestående fred og ro. Seks km. til Færgen til Fur, fire km til Skulpturlandsby Selde
Bemærk adressen: Søborgvej 11, Floutrup, 7870 Roslev , Nordsalling.

Telefon: 2172 8772 / 3511 7711

Huset rummer fem dobbeltværelser og et familieværelse til i alt 14 personer.

I stueetagen er der to “suiter” med et badeværelse på gangen imellem. Hver suite består af en stue med adgang til to dobbeltværelser. En suite udlejes kun til 2 x to personer, som kender hinanden.

På 1. sal er der et dobbeltværelse med dobbeltseng og et “familieværelse” med en dobbeltseng og en køjeseng. Nyt bruse-badeværelse på gangen.

Der kan opredes ekstra senge i stuerne i “suiterne”.

Dertil kommer et stort køkkenalrum på 1.sal til gæster med plads og udstyr til 14 personer, gaskogebord, opvaskemaskine, køleskab, vandkoger og kaffemaskine. I år kan man kun benytte køkkenet efter aftale.

Morgenmad kan bestilles. Den serveres særskilt for de enkelte par/grupper af gæster enten i gæstekøkkenet eller i gæstestuen. Der er ingen fælles morgen buffet, så længe vi har Corona-tid.

Køkkenalrummet kan også benyttes efter aftale, hvis man ønsker at bruge det til måltider, man selv tilbereder. Så koster det kr. 25 pr. dag pr. person.

Vores priser er ex moms:

Dobbeltværelse (to personer): DKK 150 pr. person pr. nat

Dobbeltværelse (én person): DKK 200 pr. person pr.nat

Køjesenge til børn: DKK 100 pr. nat pr. person

Sengelinned og håndklæde kan lejes: DKK 50.     

Morgenmad på bestilling: DKK 50.

Brug af køkkenalrum: DKK 25/pr. person/pr. dag, brug af vaskemaskine: DKK 25

Børn op til 13 år betaler 50 % mindre. / Gratis internet.

Når du har booket overnatning, bedes  du indbetale 1/3 af beløbet indenfor 14 dage – du får det tilbage, hvis du afbestiller 2 uger før den bookede dato. Vores kontonummer er: 8510-283560 8924, mobil pay: Herman Jensen 2091 3850

Omgivelserne

Omkring gården er en stor have med mange muligheder for at opholde sig og lege. Der er havemøbler, grill, bålplads og frugtbuske til gæsternes rådighed. Smukke cykelstier fører længere ud i de landlige omgivelser og også til ferieøen Fur, berømt som ”Danmarks smukkeste ø”. Der er seks km til færgen til Fur og fire km til Skulpturlandsby Selde (med indkøbsmuligheder og skulpturrundgang).

Til gården hører “slugten”, som er den eneste tilgang til Limfjordens bred i “miles omkreds”. Man kan  bade fra stranden,  vandre til venstre mod Branden eller til højre mod Eskov Strandpark (badebro, legeplads, boldbaner, shelter, grillplads) med en enestående syn over fjorden mod Fur, Livø, Himmerland og Thy.

Der er også mange seværdigheder på Salling og Mors, og turen til Nørre Vorupør og Klitmøller ved Vesterhavet og Nationalpark Thy tager ca. 1 time i bil.

Stranden i september
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close