Kunst

Malerier og små skulpturer i caféen og i fest-og mødelokalerne

I  Da Winti har vi ophængt en del af vores samling af malerier og relieffer af danske kunstnere fra de sidste 40 år – også forskellige små skulpturer og keramiske arbejder har vi udstillet.

Især er vi glade for at have en række meget forskellige værker af Richard Winther, som for 30 år siden i perioder boede og arbejdede på galleriet ligesom en række andre billedkunstnere, hvis arbejder vi også kan vise eksempler på. Vi har bl.a. se værker af Lise Malinovski, Lars Dan, Jørgen Teik Hansen, Flemming Born, Lennert Thougaard m.fl.


Den faste udstilling kan ses fra d.1.juli til d.13.august 2017 hver dag fra kl. 12 – 17. Derefter åbner vi gerne efter aftale.

Entré for gæster over 16 år: kr. 30.

Skulpturlandsby Selde 2013, 2014, og 2015

Seminarer og ferniseringer fandt sted på DaWinti og mange kunstnerne arbejdede i DaWinti Art Faktory og overnattede i Kunstnerboligen.

Skulpturlandsby Selde 2016

I 2016 havde kurator Marianne Jørgensen inviteret tolv billedkunstnere til at deltage i et kunstprojekt, som involverer Danmarks fineste broncestøber Peter Jensen. Han opstillede sit mobile støbeanlæg og viste kunstnerne vejen fra en lerskulptur til et færdigstøbt værk. Værkerne blev vist i en udstilling i Selde, som startede med seminar og fernisering  d. 16. og 17. september. Man kunne se, hvordan arbejdet skred frem fra den 18.juli i Da Winti Art Faktory. Støberiet startede d. 1. august samme sted. Se bogen om Skulpturlandsby 2015 og 2016 i Da Winti. Kan købes.

Skulpturlandsby Selde 2017

bliver en platform for videokunst på højt niveau, når der kommer 10 internationale og 2 kunstelever, som vil bruge Selde som materiale til deres videoproduktioner. Seminar og fernisering sidste weekend i september. Kunst-eventet er en del af Aarhus 2017.

Kunstprojekt Grasslands 2016/2017

Projektet finder sted forskellige steder på Fursundegnen og kurateres af billedkunstnerne Lene Noer og Birgitte Kristensen. Arbejdet afsluttes i 2017, som en del af Aarhus 2017. Da Winti har forskelligt gratis informationsmateriale vedr. “Skulpturlandsby Selde”, bl.a. en aktuel beskrivelse af rundgangen gennem Skulpturlangsby Selde.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close